Sunday, 22 March 2020

Billig privat rengøringshjælp


Rengøring skaber trryghed og hygge. Et rent lokale føles rart og man har lyst til at være der.                                                       ElenasRengøring leverer høj kvalitets rengøring til en god pris.


Et rengøringsfirma skal levere en service, som kunden ikke kun er tilfreds med, men som også skaber tryghed og vished om. at når der er gjort rent, så er det rent! Det er det, som vi står for hver gang!

Vi sætter som mål, at leve op til kundens forventninger, hver gang og til den rigtige pris.

Vi leverer rengøring i hele stor-København, både erhvervsrengøring, på institutioner, skoler og fritidshjem, så vel som hos private.


Ikke alle har tid til rengøring. Brug en billig effektiv løsning i form af privat rengøring. Du får mere end forventetVi bruger miljø venlige produkter, og sætter en ære i at hygiejnen er i top.


Kontakt os på telefon +45 60 55 20 49 eller skriv til os på elenasrengoring@gmail.com . Vi kommer ud til jer og sammen går igennem det, som i har brug for, og vi kommer med et uforpligtigende tilbud.


 I tilfælde af privat rengøring er der mulighed for at få tilskud efter håndværker fradrags ordningen, som er gjort permanent fra 2018. Tilskuddet per år, udgør for rengøring 6000 kr per person, der bor i boligen. Læs mere om det her.